Infotainment

Luluh Hati Ayah, Air Mata Yusof Haslam Gugur Kecewa Dengan Tindakan Syamsul

520CAFCD 42E0 4D1A A13D 24477CE30A95

rumahkabin black

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Perkahwinan mengejut Syamsul Yusof dan Ira Kazar di Thailand baru-baru ini mengejutkan semua pihak termasuk Datuk Yusof Haslam yang tidak dapat menyembunyikan perasaan kecewanya dengan tindakan Syamsul membelakangi keluarga.

Artikel Berkaitan:

Menerusi Melodi, Yusof Haslam menyatakan bahawa beliau dan Datin Fatimah Ismail sedih dengan tindakan anak sulungnya tersebut yang berkahwin secara senyap-senyap di Thailand.

“Bohong kalau cakap saya tak kecewa. Luahan hati saya mungkin tak sama datin sebab dia seorang ibu. Saya berpesan kepada datin kita doakan yang terbaik.

“Kalau timbul permasalahan lagi, saya harap Syamsul akan bagi penjelasan dan bertanggungjawab dengan apa yang berlaku. Jika ditakdirkan mereka tidak ada jodoh (harap tidak berlaku), Syamsul kena bertanggungjawab dengan isteri dan anak-anak,” katanya.

Dia turut memberi nasihat agar anaknya itu tidak melupakan tanggungjawabnya sebagai suami dan ayah kepada anak-anaknya dengan isteri pertama iaitu Puteri Sarah.

Jumaat lalu, pengarah terkenal yang sebelum ini banyak mengeluarkan filem-filem yang bertemakan perjuangan telah mengumumkan bahawa dia sudah bernikah dengan Ira di Thailand dengan berwalikan Kazar.

Untuk rekod, Syamsul dan Sarah bernikah pada 8 Mac 2014 dan mereka dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 6, dan Summayyah, 4.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘1041937705985880’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘445370815656192’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link

Related Posts