Infotainment

General Motors Mahu Guna ChatGPT Sebagai Ganti Kepada Buku Manual

220627151843 02 cadillac lyriq review

rumahkabin black

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

General Motors merupakan syarikat pembuat kereta terkemuka di sebalik Chevrolet, GMC, Cadilac dan Buick. Dengan populariti perkhidmatan ChatGPT pada hari ini, syarikat ini turut menyatakan hasrat untuk menggunakan teknologi tersebut sebagai ganti kepada buku manual kenderaan.

Artikel Berkaitan:

Bagaimanapun, implementasi pihak GM dijangka berbeza sedikit, di mana ia bakal diintegrasikan bersama sokongan arahan berasaskan suara. Sehubungan itu, GM akan membangunkan teknologi arahan suara yang diintegrasikan dengan ChatGPT.

180629171159 general motors 1050x591
Sumber Gambar: CNN

Hal ini supaya boleh menjawab kesemua soalan yang dilontarkan oleh pengguna apabila menghadapi masalah. Selain itu, GM juga dijangka mengintegrasikan ChatGPT dengan penyedia baik-pulih yang mana membolehkan pengguna terus membuat temu janji bersama bengkel.

Pihak GM juga mengatakan ini bukanlah satu evolusi penggunaan arahan suara sahaja yang mana pengguna boleh menjangkakan kenderaan yang diterima kelak jauh lebih berkemampuan dan maju. Buat masa ini, masih belum diketahui lagi bilakah pihak GM akan mengimplementasi integrasi ini pada kenderaan keluaran mereka.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘1041937705985880’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘445370815656192’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link