Infotainment

(VIDEO) Suami Buat Kejutan Menyamar Jadi ‘Caller’, Elizad Menangis Terharu – “Walaupun Belum Ada Zuriat Lagi..”

eli

rumahkabin black

Pelakon, pengacara, dan penyampai radio iaitu Siti Elizad mendapat kejutan daripada suaminya, Shamsul Baharin Abdul Rahman yang menyamar sebagai pemanggil untuk membuat ucapan sempena Hari Wanita Sedunia.

Menerusi video tersebut, ucapan suami kepada Elizad ketika membuat panggilan telefon di stesen radio Sinar telah mendapat perhatian orang ramai.

Susulan itu, pelakon berusia 38 tahun itu dilihat tidak dapat menahan sebak dengan ucapan diberikan oleh suaminya yang menyentuh soal zuriat.

Sempena Hari Wanita, saya ingin mengucapkan kepada isteri saya, wanita yang terhebat. Terima kasih mencintai saya, menjadi isteri yang baik, menghormati dan memahami saya dan yang paling penting menghormati kedua ibu bapa saya.

Difahamkan, Elizad tidak menyangka panggilan itu sebenarnya daripada suaminya dan meluahkan rasa syukur dan berterima kasih kepada Shamsul kerana selalu sabar dengan ujian yang dilalui.

Walaupun kita belum ada zuriat lagi, tapi tidak mengapa sayang. Mari kita tua bersama, teruskan mencuba dan saya akan terus mencintai awak, Elizad Sharifuddin.

@sinar_my

Suami Elizad menyamar jadi caller tadi. Sebak dengar ucapan suami Elizad sempena Hari Wanita hari ini. Terutama bila menyentuh soal zuriat ? Beruntung Elizad dapat suami penyayang, penyabar dan sangat memahami. InsyaAllah suatu hari nanti dikurniakan zuriat. Amin #SINARKongsi #PagiDiSINAR #fyp? #xyzbca

? original sound – SINAR – SINAR

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut meluahkan rasa terharu dengan kejutan dan ucapan suaminya yang dikatakan sangat ‘sweet’ dan romantik.

Bukan itu sahaja, ramai juga memuji sikap Shamsul yang sentiasa melayani isterinya dengan baik dan mengatakan walaupun mereka tidak mendapat rezeki anak tetapi Tuhan memberi mereka rezeki pasangan yang baik.

k4 15

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

nad 7

1 jam lalu

“Sebelum Ni Jodoh Sesat” – Netizen Dakwa Wajah Nad Zainal Lebih Seiras Dengan Suami Baru Berbanding Bekas Suami

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1&appId=273189502776521”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link