Infotainment

Zii Jia mara, Aaron-Wooi Yik tersungkur di All England 2023

Zii Jia 1 2 e1678449276946

rumahkabin black

BIRMINGHAM: Perseorangan lelaki profesional negara, Lee Zii Jia bermula dengan langkah kanan dalam pusingan pertama Kejohanan Badminton Seluruh England 2023 yang berlangsung di Utilita Arena Birmingham sebentar tadi.

Zii Jia yang diletakkan sebagai pilihan keempat mempamerikan corak permainan menarik untuk mengatasi lawan dari Thailand, Sittikom Thammasin sebelum melangkah ke pusingan kedua dengan kemenangan 21-12, 21-15 dalam tempoh 33 minit.

Menanti Zii Jia di pusingan kedua esok merupakan jaguh China, Shi Yuqi yang pernah menewaskannya ketika perlawanan akhir Terbuka Denmark Oktober lalu.

“Perlawanan hari ini berlangsung dengan baik dan saya berasa cukup selesa di dalam gelanggang. Saya sentiasa beraksi dengan baik di kejohanan ini, dan ini pula merupakan penampilan saya yang keempat, jadi berharap saya mampu mencari semula diri saya di gelanggang ini.

“Pastinya ia membabitkan keadaan mental, dan setakat ini semuanya berjalan lancar dan saya sedang berusaha untuk meraih semula keyakinan semula,” jelas Zii Jia kepada responden Persekutuan Badminton Dunia (BWF).

Kejutan berlaku membabitkan acara beregu lelaki apabila pilihan kedua kejohanan, Aaron Chia dan Soh Wooi Yik ditunjukkan jalan keluar oleh pasangan muda Indonesia, Leo Rolly Carnando-Daniel Marthin setelah tumpas dengan keputusan 18-21, 21-14, 13-21.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link