Infotainment

Umpama Acara Larian, Perasmian MRT Laluan Putrajaya Disambut Dengan Meriah

mrt putrajaya

rumahkabin black

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Hari ini menjadi saksi di mana MRT Putrajaya Fasa 2 beroperasi secara rasmi pada jam 3 petang tadi. Pembukaan MRT Putrajaya Fasa 2 ini membuka laluan dari Kwasa Damansara ke Putrajaya Sentral.

Artikel Berkaitan:

Pembukaan MRT Putrajaya Fasa 2 ini membuka laluan dari Kwasa Damansara ke Putrajaya Sentral. Lebih menarik, orang ramai turut berpeluang mencuba MRT Putrajaya Fasa 2 di mana laluan ini ditawarkan secara percuma tanpa mengira had umur sehingga 31 Mac ini.

Dalam pada itu, apa yang menarik ramai, pembukaan MRT Putrajaya Fasa 2 ini berjaya menerima sambutan yang hangat di kalangan orang ramai. Malah, menerusi perkongsian Twitter @nadiazaman__, pembukaan pintu stesen MRT ini turut menyaksikan orang ramai berebut untuk menjadi antara yang terawal menaiki laluan terbaru MRT ini.

Sementara itu, di media sosial para netizen turut teruja serta berminat untuk menjadi antara yang terawal untuk mencuba stesen MRT yang menghubungkan Kwasa Damansara ke Putrajaya Sentral ini.

Sekiranya anda berada di kawasan sekitar Putrajaya atau berada antara laluan yang menghubungkan 36 stesen ini, mungkin ini peluang anda untuk menaikinya sementara ditawarkan secara percuma sehingga akhir bulan ini.

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘1041937705985880’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);fbq(‘init’, ‘445370815656192’);fbq(‘track’, ‘PageView’);

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link